Виртуален офис

От 1 ноември 2012 година предлагаме нова услуга - виртуален офис.

Насочена е към фирми, чиято дейност не изисква да поддържат офис. Затова пък всеки има нужда от адрес за кореспонденция, телефон, факс, електронна поща или адрес за връзка с НАП.

Ние отговаряме на потребностите от всичко това, като осигуряваме фиксирано работно време и постоянно присъствие във Вашия виртуален офис. Така получавате Вашата кореспонденция и обаждания своевременно, без да пропускате нито една възможност за Вашия бизнес.

За целта сме подготвили няколко пакета, между които можете да избирате, като всяка една от услугите се предлага и самостоятелно.

Ние предлагаме за Вас:

  1. Адрес за кореспонденция - получавате цялата си кореспонденция на адреса, а ние Ви я препращаме по куриер на определенпериод от време или просто минавате да си я вземете от нашия офис. Предлагаме и своевременно отваряне на писмата и препращане на предварително зададен Ваш електронен адрес или факс. Цена - 30 лв.
  2. Адрес за връзка с НАП - нашите служители са с фиксирано работно време и така органите на НАП ще могат да Ви открият и да Ви връчат необходимите документи. За целта е необходимо нотариално заверено пълномощно, с което да Ви представляваме пред служителите на приходната агенция. Цена - 70 лв.
  3. Телефон (с възможност за индивидуален номер и персонален отговор от наш служител "Вашата фирма", добър ден! - всички разговори своевременно ще Ви бъдат предавани, за да сте в течение в актуално време кой Ви търси. Цена - 40 лв за общ телефонен номер и 50 лв за индивидуален номер.
  4. Факс - получените известия ще ви бъдат препращани автоматично на предварително зададен електронен адрес или ще Ви бъдат изпращани с кореспонденцията. Цена - 20 лв.
  5. Електронна поща ("Вашата фирма"@kaneti.info)  - получавате парола за достъп и така следите Вашите електронни съобщения. Цена - 10 лв.

 

Цената е изчислена на месечна база и не включва ДДС.

Нашите услуги са обединени в няколко пакета, в зависимост от Вашите нужди.

Основен пакет

В основния пакет сме включили: адрес за кореспонденция, телефон и факс. Цена на пакета - 90 лв.

Бизнес пакет

В бизнес пакета сме включили: адрес за връзка с НАП, телефон, факс, имейл. Цена на пакета - 140 лв.

Мини пакет

В мини пакета сме включили: факс и имейл. Цена на пакета - 30 лв.

Индивидуален пакет

В индивидуалния пакет Вие можете да избирате какво да включим. Цената се формира като сбор от сумите на отделните услуги, избрани от Вас.

Оферти от kurabiika.com